Over NEO

Nieuwe Energiecoöperatie Oranjewijk

NEO is een club van actieve Oranjewijkbewoners die als doel heeft de Oranjewijk te helpen om over acht jaar van het gas af te zijn. NEO is de drijvende kracht achter het project Oranjewijk Isoleert, want met het goed isoleren van de woningen begint het allemaal.

NEO behartigt de belangen van de Oranjewijk en onderhoudt de contacten met gemeente Leeuwarden. Dankzij de inspanningen van NEO is de Oranjewijk nu officieel Proeftuin Aardgasvrije Wijk (PAW). Daarmee krijgt onze wijk extra financiële ondersteuning.

Hebt u vragen?
Neem contact op met het Energie-en Bouwloket:
Bel met 0621 452 441 of stuur een e-mail naar energieloket@nieuweenergieoranjewijk.nl.

Word lid van NEO, en blijf op de hoogte! Of meld u aan als vrijwilliger bij een van de werkgroepen en neem contact met ons op. 

Wat doet het NEO Energie- en Bouwloket

Bij vragen over energie, energiebesparing, isolatiemaatregelen voor uw eigen woning, subsidie en financiering èn hulp bij het verduurzamen van uw eigen woning kunt u terecht bij het NEO Energie- en Bouwloket. Een keukentafelgsprek is kosteloos en snel geregeld.

Op basis van een keukentafelgesprek is doorverwijzing mogelijk, bijvoorbeeld voor een professioneel energieadvies, een maatwerkadvies voor uw eigen woning. De gemeente draagt bij in de kosten. Interesse? Vraag het ons!